Препарати за автомивки Revello

Щастливи сме да Ви представим нов продукт в нашето портфолио насочен към клиентите ни с автомивки, които държат на качествените препарати и добрата цена.

Revello S.a.s. е основана през 1984г. от Mauro Revello. Още от самото начало той посвещава бизнеса си изключително на сектора на измиване на автомобили, като първоначално се фокусира върху традиционните системи, а по-късно насочва компанията към автоматизирани системи и системи на самообслужване.

Целта винаги е била да се създаде линия от висококачествени измиващи препарати, така че да задоволи напълно високите изисквания на крайните потребители.

Специализирайки се в най-новите системи за автомивки, от самообслужване до по-сложни автоматични, Revello е компания с ангажимент към иновативни и качествени препарати, и резултатът е производство на детергенти, проучени във всеки детайл и произведени с най-модерни технологии чрез формули, които обръщат значително внимание на човека и ниско въздействие върху околната среда.

Високият стандарт за качество, надеждност, производствени технологии и зачитането на околната среда са направили Revello S.a.s. водеща фирма в Италия, която може да се похвали с постоянна експанзия на международните пазари.

Разгледайте продуктите на Revello

 

Свържете се с нас за информация относно продукти и цени.