Sisco-M Tank Truck
20 години на пазара

Експерти в изграждането и обслужването

Оборудване и поддръжка на съоръжения за съхранение, продажба и отчетност на горива

За нас
design

Проектиране

DELIVERY(OUTLINE)

Доставка

build

Изграждане

service

Сервизиране

СисКо-М

Синоним на коректност

Повече от 20 години СисКо-М ООД е синоним на коректност към своите партньори, доставчици, клиенти, служители

Това качество в съчетание с качествено изпълнените задачи, прави фирмата един от лидерите предлагащи сервизно обслужване в страната.

Стартирала като малка семейна компания в края на 20-ти век с офис в град Варна, днес компанията ни е представена в още три града в България.

Екипът от хора – компетентни, раздаващи се в своята работа е в основата на нашият растеж. Стремежът ни винаги е бил да предлагаме на българският пазар качествени продукти, бърза реакция и алтернативни решения.

С разширяването на предлаганата от СисКо-М гама продукти и услуги, всеки би могъл на намери необходимото му решение за своя бизнес с горива. Целта ни е заедно с нашите клиенти и партньори да растем и да се развиваме, споделяйки опит и нови предизвикателства.

Sisco-M Petrol Station
Sisco-M Tank Installation
Sisco-M Sump System

СисКо-М ООД е регистрирана в град Варна през 1999г., като основоприемник на фирма „Ветекс Сервиз” ЕООД, създадена през 1995 г.

Основната дейност е доставка на резервни части, изграждане, сервизна и ремонтна дейност на бензиностанции, ведомствени обекти, петролни бази и складове, автоцистерни за превоз на петролни и химически продукти, газови цистерни, автомивки.

Днес СисКо М ООД е най-големият доставчик в България на оборудване за бензиностанции, газ и метан станции и съоръжения за съхранение, транспорт, продажба и отчетност на горива, петролни продукти, газове и химикали.
опит и експертиза

Висококвалифициран експертен екип

СисКо-М ООД разполага с изключително висококвалифициран и професионално обучен персонал с дългогодишен опит в сервизирането на бензиностанции, газозарядни станции, метан-станции и автомивки. Служителите на СисКо-М ООД периодично повишават своите компетенции посещавайки обучения организирани от фирмите производители, които СисКо-М ООД представлява.

24/7 съпорт

Сервиз и поддръжка
без аналог

Това, което отличава СисКо М ООД от останалите фирми е професионалната и висококвалифицирана 24/7 сервизна услуга.

Предлагани услуги:

Отдалечена помощ

Помощ на място

Реакция за време

Управление на качеството

Притежаваме внедрена система за управление ISO 9001:2015, гаранция за високите стандарти на качество, по които работим.

SGS ISO Logo

Клиенти

Част от нашите клиенти са: „Топливо” АД, „Албена” АД, „Албена Автотранс” АД, „Джи Пи груп“ ООД„Виста ойл” ЕООД, „Станилов“ ЕООД, “Градски транспорт” ЕАД, „Ергос” ЕАД, „В и К” ООД – Варна, „Пътища и мостове” ЕООД, „Хидрострой” АД, „Синергон Петролеум” ЕАД, „Стимекс” ЕООД, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД, „Блексирама” АД, „Автотрейд” ООД, „Строителна механизация-Варна АД”, „Атанасов груп”, „Ескана” АД, „Лафи” ЕООД, бензиностанции на франчайз към „Ром Петрол”, „Петрол” и много други малки и големи петролни стопанства, търговски обекти и вериги.