2057 Laserwash Kronenwetter WI

Подобряване на времето за измиване на автомобила чрез безконтактна технология

Повече от 35 години PDQ Manufacturing, Inc. предоставя на индустрията за измиване на автомобили модерни системи и оборудване, които са предназначени да подобрят бизнес резултатите на своите клиенти. Поради този начин на мислене PDQ LaserWash се превърна в една от най-продаваните безконтактни системи за автоматично измиване.

Надграждайки този успех, PDQ използва възможностите на системата LaserWash и ги добави към автоматична система LaserWash 360 Plus. В основата на LaserWash 360 Plus е технологията Smart 360 ™, която позволява на системата да реагира към динамичните условия в автомивката, което води до подобрено време на работа на системата. Това е от критично значение за операторите на автомивки, тъй като системата подобрява значително пропускателната си способност/брой измити автомобили.

Laserwash 360 Touchless
LaserWash360 PLUS 3x Color Foam

В допълнение към намаленото време за работа, LaserWash 360 Plus може да предложи и други предимства свързани с тази нова технология, която задава стандарти:

Скорост на пропускателна способност:

Изборът на система за миене винаги трябва да отчита желаната скорост и производителност, без да се прави компромис с измиването. Новите технологии за измиване не само могат физически да мият повече автомобили на час, но също така разполагат с подобрени системи за докладване. Тези компютърно базирани системи могат да вземат оперативната информация, събрана по време на процеса на измиване, и да изготвят отчет, който илюстрира дали измиването е ефективно и, ако не, къде могат да се направят подобрения. Тези отчети могат също така да информират оператора кога някои процеси от измиването може да се дължат на проверка за поддръжка, която също ще помогне за подобряване на времето за работа.

Повишаване на приходите:

Днешните шофьори търсят предимства с добавена стойност, когато мият автомобилите си. Това доведе до създаването на голямо разнообразие от инструменти за повишаване на приходите, които могат да бъдат използвани за надграждане. Тези елементи могат да включват ароматизирани и ярко оцветени шампоани, препарати за отстраняване на насекоми, восъци с висок гланц и почистващи средства за колела. Приходите могат да се увеличат и чрез използването на съвременни системи за достъп, които се свързват с програма за лоялност, която може да бъде ключов компонент при изграждането и запазването на силна клиентска база. Скоростта на тези нови технологии не забавя действителния процес на измиване, което не вреди на производителността или времето за работа на системата.

Оптимизиране на оперативни разходи:

Дните на по-старите системи за измиване, задвижвани от хидравлика, въздушни цилиндри и програмируеми логически контролери (PLC), ни напускат. Новият стандарт за захранване се предлага под формата на задвижвания с променлива честота (VFD). VFD превъзхождат старите системи с хидравлично задвижване, тъй като не се развалят толкова често. В допълнение към подобреното време на работа, VFD позволяват измиването да е по-ефективно, което води до по-ниска консумация и и по-малко разходи за почистващи химикали, вода и енергия.

PDQ осъзнава важността на непрекъснатото усъвършенстване, когато става въпрос за правене на бизнес и непрекъснато се стреми да създава по-добри, по-ефективни и безопасни начини за миене на автомобили. Неговият LaserWash 360 Plus е само последният пример за този ангажимент

За повече информация относно пълното портфолио на PDQ Manufacturing от безконтактни или хибридни системи за измиване на автомобили с леко докосване, моля, свържете се с нас.