2303 Laserwash Kronenwetter WI

Изграждане на идеалното изживяване при безконтактно измиване на превозни средства

Отчитайки като №1 очакването на клиента за измит автомобил ще бъде покрито след предложената услуга, и той ще затвърди в следащата секунда желанието си да остане клиент за в бъдеще време.

Опорната точка на LaserWash 360 Plus е способността да достави това което наричаме „Smart360 ™ Consumer Experience“, технология създадена да предложи на водачите безопасно, удобно и лесно за използване безконтактно измиване. Приятното измиване започва със системен дизайн, автомивка, която се отличава с отворен дизайн, под без безпрепятствия, който улеснява водача да позиционира автомобила. Ярките и прости надписи със специфични за езика звукови съобщения предоставят ясни инструкции за започване на миенето. Спомагателните услуги като цветна пяна, супер запечатване и покритие с гланц OverGlow също помагат за оптимизиране на изживяването при миене.

След като автомобилът бъде позициониран в автомивката, серия от дизайнерски и иновативни функции като Smart360 изпълняват специфична рола за подобряване на безконтактното измиване:

Измиващата система:

Предлага по-добро покриване с химикали чрез заоблените движения при ъглите, които извършва арката, интелигентно синхронизиране и накланящи се функции на рамото за максимално измиване. Тези услуги могат да бъдат персонализирани от оператора с почти неограничени комбинации, които позволяват съхранението на любими или сезонни пакети за миене.

Система за управление на арката:

Арката може да се върти на 360 градуса, като едновременно се движи около автомобила, което намалява времето за завиване от 4 на 1,5 секунди, това води до по-бързи скорости, съответно повече измити автомобили. Увереността и комфортът на клиентите също се повишават през целия процес на измиване, тъй като арката работи интелигентно по периметъра на автомобила. И накрая чрез триосните движения на системата насочва почистващите химикали и восъци към автомобила, а не към пода.

Система за сушене:

Интегрираната система за сушене извършва услугата FlashDry, без допълнително време, понеже включва завършващите функции за изплакване и сушене едновременно, като 80% от водата за изплакване се отстранява за един 10-секунден проход. Опциите за сушене с преминаване на арката и възможност за сушене с преминаване на автомобила също позволяват на оператора да предложи по-голяма диференциация в опциите за сушене, което може да увеличи приходите за отделно превозно средство.

Свързаност:

Тази функция позволява на собственика на автомивката да поддържа връзка със ситемата, дори когато отсъства чрез имейли или съобщения в реално време. Пакетите за измиване също могат да бъдат променяни или модифицирани за секунди от всеки уеб браузър, дори и през смартфон, без да е необходим специален софтуер; това намалява времето за реакция и изключва физическа намеса на техник.

LaserWash 360 Plus
LaserWash 360 Plus

Собствениците на LaserWash 360 Plus могат да привлекат вниманието на потенциалните клиенти чрез системите за осветление BayGlow и LaserGlow. BayGlow е осветителна атракция, контролирана от LaserWash 360 Plus, която предоставя множество цветови комбинации и шарки, които се виждат от улицата или бензиностанцията. Системата LaserGlow осветява влизането и излизането от мивката, помага на водачите да влязат в мивката, като в същото време привлича вниманието на преминаващите шофьори. Системата LaserGlow може да бъде конфигурирана да работи 24/7/365 и програмирана да показва множество цветови комбинации, мигащи модели, или постоянни цветове, които съответстват на имиджа на автомивката.

За повече информация относно пълното портфолио на PDQ Manufacturing от безконтактни или хибридни системи за измиване на автомобили с леко докосване, моля, свържете се с нас.