Пистолети за зареждане с гориво OPW

OPW, компания на Dover и световен лидер в проектирането и производството на пистолети в продължение на повече от 125 години, е горд да представи изцяло новото семейство от 21-ва серия за бензин с изсмукване на парите, дизел и пистолети за AdBlue. С атрактивен европейски стил и изискан ергономичен комфорт, пистолетът от серия 21 е експертно проектиран да надвишава стандартите за безопасност ATEX и TUV.

„Комбинирайки форма и функционалност, новите пистолети OPW 21 Ви дават истинско качествено ръкостискане с вашите клиенти, подкрепено от световноизвестно качество на OPW“, каза Фред Хес, директор продажби EMЕА, на OPW „осигурявайки така необходимата конкуренция на европейския пазар“.

OPW определя какво следва, откакто е основана през 1892 г. в зората на петролната ера, като спомага на съвремения транспорт с въвеждането на пистолет за гориво Model 411, иновация, която се превърна в индустриален стандарт и промени начина на зареждане на автомобилите в цял свят.

Оттогава автомобилната и петролната индустрия се развиха драстично и OPW е лидер в напредъка на технологията за зареждане с гориво. От изобретението и патента на първият в света пистолет през 1950г. с автоматично изключване, който направи зареждането с гориво безопасно и ефективно за ползвателите, до въвеждането през 1984 г. на първия, патентован пистолет за зареждане с функцията “без налягане няма дебит” модел 11B, който направи самозареждане и предплащането възможно, до въвеждането през 1991 г. на 11VAI, първият патентован инвертиран коаксиален пистолет с функция за възстановяване на парите, която спомогна за опазване на въздуха, който дишаме, като същевременно осигури прозрачност за потребителя, до представянето на серията 14, първата в индустрията през 2018 г. одобрена от трета страна технология за пистолет без капки, OPW продължава да задава индустриалните стандарти за чисто и безопасно преживяване при зареждане с гориво.

Днес една от най-големите и най-доверените марки пистолети за зареждане с гориво “Дефинира Какво Следва” с изцяло нов пистолет в европейски стил – OPW Серия 21.

Пистолетът от серия 21 вече получава похвали за формата и функцията си.

„Много сме доволни от пистолетите от серия 21, които дават на нас и на нашите клиенти избор, независимост и възможности“, каза Димитър Златарев, главен изпълнителен директор на СисКо-М ООД [дистрибутор на OPW], най-големият доставчик на оборудване за бензиностанции в България. „Чрез СисКо-М ООД България е една от първите страни, представила и внедрила новите пистолети и шарнири на OPW 21 Series. Благодарение на новия продукт на пазара има конкурентен пистолет с отлично качество и нов облик. Много клиенти вече са инсталирали пистолета и се наслаждават на пълната гама продукти от серията OPW 21. Пистолетите се доставят с добре познатото изключително качество на продуктите на OPW: висококачествени материали, прецизно сглобени, много издръжливи, прецизни при отсичане, чисти, без капки и разливи на бензиностанцията Ви, лесни за експлоатация, лек и модерен външен вид и на изключително добра цена.”

Първоначалното пускане на фамилията от серия 21 се състои от следните шест пистолета:
OPW 21A

Конвенционален пистолет без изсмукване на пари с 25-милиметрова човка за дизел или 21 мм (21AP) човка за безоловен бензин.

OPW 21B

Kонвенционален пистолет за дизел без изсмукване на пари с устройство – без налягане / няма дебит 25-милиметров за дизел, или 21-милиметров (21BP) с човка за безоловен бензин.

OPW 21AG

За безоловен бензин без клапан за парите или (21AGV) с клапан за парите.

OPW 21BG

За безоловен бензин без клапан за парите или (21BGV) с клапан за парите с устройство – без налягане / няма дебит.

OPW 21H

Дизелов пистолет за висок дебит за камиони 140 л/м и 32-милиметрова човка.

OPW 21ADB

Пистолет за AdBlue с 19 мм човка

21 Series 9512
21 Series 9495

„Независимо от класа бензин, вида гориво или къде се намирате по света, OPW предлага решения за поддържане на бензиностанциите, работещи с върхова производителност и в пълно съответствие с най-високите изисквания в индустрията. Експертната местна поддръжка също е стандартна като за всеки продукт на OPW.”

„Пистолетът от серия 21 осигурява превъзходно изживяване при зареждане с гориво, проектиран да вдъхнови предпочитанията на клиентите“, добави Фред Хес.

Други продукти в портфолиото на Fibrelite включват:

  • Шахти за резервоари
  • Вани под колонките
  • Шахти за вливни фунии
  • Комуникационни шахти
  • Различни аксесоари, като ключове за отваряне на капака

Всички са конструирани с помощта на най-новите технологии за производство на композитни материали, което им дава възможност да се използват през целия живот на обекта, като издържат на работни условия при различни условия на околната среда.

Вижте повече информация относно гамата пистолети за зареждане с гориво OPW 21 Series.